duminică, 9 decembrie 2007

Ne place la inchisoare

Este o stire...ceva mai veche, de pe mediafax, dar nu am apucat sa scriu nimic pana acum pentru ca nu am mai avut privilegiul de a avea o conexiunea la internet de acasa...fie ea buna, rea, de vreo doua saptamani nu a mai fost deloc. Si daca tot sunt la capitolul asta, daca cei de la firma respectiva au impresia ca vor primi un leu de la mine luna asta sunt optimisti. Dar, sa revenim la stirea care m-a amuzat atat de mult.

"Un rus a furat o prăjitură pentru a se întoarce în închisoare


MOSCOVA, 27 noi (MEDIAFAX) - Un infractor rus a furat prăjitura unei femei care se plimba pe stradă şi a rugat-o să cheme Poliţia pentru a se putea întoarce în închisoare, relatează Reuters. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei din localitatea Krasnoyarsk, situată la 4.400 kilometri la est de Moscova, a spus că nu ştie exact motivele pentru care rusul a acţionat astfel, dar când poliţiştii au ajuns la locul faptei acesta le-a spus că vrea să e întoarcă în închisoare. Bărbatul a fost eliberat de curând după ce a stat 12 ani în închisoare, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei. Acuzaţiile aduse hoţului de prăjitură ar putea să ducă la condamnarea acestuia la alţi trei ani de închisoare. "




Interesant era sa aflam si motivele pentru care omul era atat de disperat sa se intoarca. Cel mai probabil nu avea o familie la care sa se intoarca dupa cei 12 ani de detentie si decat sa moara de frig si de foame pe strazi a preferat un trai ceva mai asezat intr-o celula, oricat de neprimitoare ar fi ea...

3 comentarii:

Anonim spunea...

sau pentru colegul de celulă care e și iubitul lui :)))

Anonim spunea...

prajitura aia arata bine *hypnotic eyes*

Alexandra Tomas spunea...

:))) Foarte tare. CRedca se obisnuise acolo ,indragise atat demult locul incat nu mai vroia sa plece:P
Ce te mai miri de ideilor oamenilor. Specimen complex, domnule:))